Executie/proiectare

Proiect instalatie gaze Bucuresti

Proiectare si Executie – Autorizat ANRE

Oferim servicii autorizate ANRE pentru proiectarea si executia rapida a instalatiei de gaze in Bucuresti. Asiguram lucrari executate de personal calificat si oferim garantie pentru lucrarile executate. Suntem o firma autorizata ANRE si agreata de Distrigaz Sud.

Instalatie noua
Apartament bloc

Pentru executia unei instalatii noi de gaze naturale pentru un apartament la bloc este nevoie de urmatoarele acte:
– Acordul scris al asociatiei de proprietari; daca asociatia de proprietari nu este constituita, este nevoie obtinerea acordului scris din partea tuturor proprietarilor;
– Obtinerea acordului investitorilor coloanei de gaze naturale; in acest sens este necesara obtinerea semnaturilor din partea tuturor vecinilor din scara blocului care au instalatie cu contor separat de gaze. In situatia in care investitorul coloanei de gaze este asociatia de proprietari, este necesar acordul asociatiei.
– Acte de identitate;
– Actele de proprietate a imobilului; daca imobilul are mai multi coproprietari, este nevoie de acordul acestora pentru desemnarea unui singur coproprietar drept titular de contract.

Se recomanda completarea formularelor necesare in 2 exemplare.

Etape si termene - detalii

de la 2500 lei
Pachet standard 10 m
Detalii

Ai nelamuriri? Contacteaza-ne

Instalatie noua
Casa la curte

Pentru realizarea unei instalatii noi la curte este necesara detinerea unui bransament stradal executat. In cazul in care nu detineti un astfel de bransament, recomandam sa apelati la Distrigaz Sud Retele, datorita faptului ca firma noastra nu executa bransamente stradale.

Pentru executia unei instalatii noi pentru o casa la curte sunt necesare urmatoarele acte:
– Obtinerea acordului investitorilor pentru bransamentul comun daca instalatia se va executa dintr-un astfel de bransament comun cu alti proprietari;
– Actele de identitate;
– Acte de proprietate ale imobilului; daca imobilul unde se realizeaza instalatia noua este detinut in coproprietate de mai multe persoane, este nevoie de acordul acestora pentru a fi desemnat un singur coproprietar pentru calitatea de titular de contract.

Etape si termene - detalii

de la 2500 lei
Pachet standard 10 m
Detalii

Ai nelamuriri? Contacteaza-ne

Instalatie existenta
Modificare proiect + executie

Pentru modificarea unui proiect pentru o instalatie de gaze existenta si pentru executia acestuia sunt necesare urmatoarele acte:
– Copia contractului pentru furnizarea gazelor naturale;
– Copia dupa factura de furnizare a gazelor;
– Copia actului de identitate si a actului de proprietate asupra imobilului;
– Proiectul vechi privind instalatia de gaze naturale.

Etape si termene - detalii

de la 2500 lei
Pachet standard 10 m
Detalii

Ai nelamuriri? Contacteaza-ne

Instalatie existenta
Refacere proiect tehnic

In vederea refacerii proiectului tehnic pentru o instalatie de gaze naturale deja existenta este necesara respectarea unor conditii, dupa cum urmeaza:
– Instalatia trebuie sa se incadreze in cerintele normative aflate in vigoare;
– Absenta pierderilor de presiune sau a scurgerilor de gaze; orice eventuale remedieri necesare sunt tarifate suplimentar;
– Sa existe instalat un senzor sau un detector de gaze.

Pentru aceasta procedura de refacere a proiectului tehnic pentru instalatia de gaze existenta sunt necesare urmatoarele acte:
– Copia contractului de furnizare a gazelor naturale;
– Copia facturii de furnizare a gazelor naturale;
– Copia actului de identitate;
– Copia actului de proprietate asupra imobilului

Etape si termene - detalii

de la 800 lei
Valabil doar pentru persoane fizice

Ai nelamuriri? Contacteaza-ne

Etape si Termene

Termen total estimativ: 1,5-2 luni

 • Transmitem clientului un deviz informativ pe care clientul are recomandarea de a-l studia;
 • In situatia in care pretul propus in cadrul devizului estimativ este acceptat de catre client, acesta trebuie sa pregateasca actele necesare solicitate de catre firma noastra;
 • Odata acceptat pretul informativ si pregatite actele solicitate, urmeaza sa te adresezi firmei noastre prin intermediul unui e-mail de confirmare; e-mailul trebuie sa contina datele de contact referitoare la nume, adresa si telefon.
 • Vom reveni telefonic pentru a pune la punct detalii suplimentare si pentru a stabili vizita de contractare; vizitele specialistilor nostri sunt doar pentru contractare, nu si pentru evaluarea lucrarii; Avans informativ: 300 lei;
 • Obtinem avizul tehnic de racordare de la Distrigaz Sud Retele;
 • Elaboram si executam lucrarea privind instalatia de gaze;
 • In situatia in care nu exista deja un contract de furnizare de gaze naturale, se va incheia un astfel de contract cu un furnizor ales de pe piata libera.
 • Facem receptia tehnica a instalatiei de gaze naturale;
 • Procedam la punerea in functiune a intregii lucrari prin montarea contorului de gaze naturale

Pachet Standard proiectare si executie instalatie gaze

PRET: 2500 lei

 • Obtinerea avizului tehnic pentru racordare de la Distrigaz Sud Retele;
 • Executia lucrarii pentru instalatia de gaze pentru utilizare casnica: 10 m de traseu suprateran cu teava avand diametrul maxim de 3/4′′ si un kit de detectie a gazelor alcatuit dintr-un senzor si 1 electrovalva;

Costuri suplimentare:

 • Pentru traseele mai lungi de 10 m se va aplica un tarif de 70 lei/metru liniar;
 • Montarea unui senzor suplimentar costa 250 lei; daca este nevoie se va monta cate un detector de gaze in fiecare camera avand consumator;
 • Taxe de punere in functiune solicitata de Distrigaz: pentru instalatii noi care necesita montarea contorului 239 lei, iar pentru instalatii existente 177 lei; aceasta taxa este valabila in cazul persoanelor fizice si va fi platita de catre beneficiar direct in contul Distrigaz inainte de (re)punerea in functiune a instalatiei.
 • Montare regulator de gaze pentru centrala sau aragaz: 70-100 lei;
 • Montarea racordului flexibil pentru centrala sau aragaz: cca. 50 de lei/buc;
 • Pentru instalatiile existente se va aplica un tarif de 10 lei/metru liniar pentru a dezafecta teava existenta, daca este cazul
Coloana comuna bloc

Pentru executia coloanei comune de gaz pe scara blocului sau pentru prelungirea acesteia, pretul pentru o astfel de lucrare este de 300 lei/metru liniar. La acest pret se adauga 200 de lei pentru fiecare strapungere . Reglementarile in vigoare prevad obligativitatea de a instala senzori sau detectoare de gaze in cazul spatiilor comune cum este scara blocului.

Pentru astfel de servicii de montare a senzorilor sau detectoarelor de gaze pentru spatiile comune pretul informativ este de 460 lei. Se monteaza de regula un senzor sau un detector de gaze la cel mult 2 etaje. In acelasi timp se va instala o electrovana pe coloana de gaze. Preturile informative pentru aceste servicii prevad un cost de 1200 lei pentru o electrovana avand un diametru de pana la Ø 2′′ sau de 2800 lei pentru un diametru de Ø 3′′. Exista si varianta Wireless (sau fara fir), caz in care pretul este mai mare cu 460 lei per receptor semnal. De cele mai multe ori un astfel de dispozitiv este montat la cel mult 4 etaje.

Preturile anterior mentionate includ echipamentul, materialul si manopera. Nu sunt incluse in pret prizele de pe scara blocului necesare pentru alimentarea senzorilor.

Case la curte

Pentru o instalatie de gaze subterana pentru casele la curte avem urmatoarele preturi informative:

 • Executia traseului pentru instalatia de gaze subterane care include sapatura realizata in
  pamant moale si pozare teava este de 90 lei/metru liniar;
 • Intrarea sau iesirea din pamant a instalatiei de gaze: 300 lei;

Mentionam faptul ca stratul de nisip trebuie asigurat de catre beneficiarul lucrarii.

Programare online

  © 2024 Proxidal. All rights reserved.